Ελλαδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεκινούν οι έλεγχοι της μόνιμης κατοικίας

Έχει ήδη ζητηθεί από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ενημέρωση σχετικά με το πόσοι και ποιοι προέβησαν σε αλλαγές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέλιος Πέτσας γνωστοποίησε ότι ξεκινούν έλεγχοι για όσους άλλαξαν τη μόνιμη κατοικία τους για να ταξιδέψουν το Πάσχα.

Ο Στέλιος Πέτσας κατά την διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ μίλησε για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την αυστηροποίησή τους που πρόκειται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση σήμερα η αύριο εν όψει της κρίσιμης περιόδου του Πάσχα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι έλεγχοι για όσους έχουν αλλάξει τη μόνιμη κατοικία τους μέσω ΤAXIS, προκειμένου να καταφέρουν να ταξιδέψουν στα χωριά τους. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανάφερε ότι ζητήθηκε από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, ενημέρωση σχετικά με το πόσοι και ποιοι προέβησαν στην αλλαγή της μόνιμης κατοικίας τους το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπάρξει έλεγχος σε περίπτωση που παρατηρηθεί μαζική έξοδος.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν προβλέπεται κλείσιμο των διοδίων, αλλά αύξηση των ελέγχων στην Εθνική Οδό, αλλά και στους παράδρομους. Τέλος προανήγγειλε και αύξηση των προστίμων για όσους δεν συμμορφώνονται στα μέτρα περιορισμού που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση.