- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων. Στο βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τα 10 μποφόρ.
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει σε ορισμένες περιοχές οι ισχυροί άνεμοι που, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο ανατολικό Αιγαίο φθάνουν κατά τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του καταμαράν «super jet» για Τήνο,Μύκονο, Νάξο Θήρα και του επιβατηγού οχηματαγωγού «blue star delos» για Σύρο, Τήνο, Μύκονο Θήρα.
Επίσης δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του επιβτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Σίκινο και Θήρα και του «Νήσος Σάμος» για Χίο και Μυτιλήνη. Σε ισχύ βρίσκεται το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο για Κέα.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.