- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων. Στο βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τα 10 μποφόρ.
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει σε ορισμένες περιοχές οι ισχυροί άνεμοι που, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο ανατολικό Αιγαίο φθάνουν κατά τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του καταμαράν «super jet» για Τήνο,Μύκονο, Νάξο Θήρα και του επιβατηγού οχηματαγωγού «blue star delos» για Σύρο, Τήνο, Μύκονο Θήρα.
Επίσης δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του επιβτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Σίκινο και Θήρα και του «Νήσος Σάμος» για Χίο και Μυτιλήνη. Σε ισχύ βρίσκεται το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο για Κέα.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.