- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαράζ ελέγχων στις εταιρείες courier. Σε ποιες μετέβη σήμερα το κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Συνεχίζονται οι έλεγχοι στις εταιρείες courier (ταχυμεταφορών).
Σήμερα, κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας SPEEDEX μετά από καταγγελίες για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις εταιρείες του κλάδου και αν διαπιστωθεί εναρμονισμένη πρακτική το θέμα θα παραπεμφθεί, για περαιτέρω έλεγχο, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορικές από τον χθεσινό έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής δεν υπήρξαν επιβαρυντικά ευρήματα για την επιβολή προστίμου ενώ όπως σημειώνεται, οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς και όλες οι καταγγελίες ελέγχονται.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα κεντρικά γραφεία της ACS, έπειτα από καταγγελίες για ανατιμήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.