Ελλαδα

Κατερίνη: Κατηχητικό μέσω YouTube λόγω κορωνοϊού

Σα λύση έκτακτης ανάγκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκκλησία κορωνοϊός
Μέσω YouTube το κατηχητικό στην Κατερίνω © EUROKINISSI

Την τεχνολογία και ειδικότερα το YouTube θα χρησιμοποιήσει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους για να συνεχίσει το κατηχητικό τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους επιστρατεύει το επίσημο κανάλι της στο YouTube για το κατηχητικό στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Γραφείο Νεότητας, αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας με όλα τα παιδιά που «μένουν σπίτι», θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο στο YouTube μία διαδικτυακή κατηχητική συνάντηση.

Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, τα παιδιά θα συμμετέχουν στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας, ανακαλύπτοντας παράλληλα προτάσεις με εικαστικές τέχνες, τραγούδια, χειροτεχνίες, διδακτικές ταινίες, παιχνίδια, ζωγραφική, αγιολόγιο, θέματα από την ελληνική παράδοση.

Την επιμέλεια της δράσης, που πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας και φροντίδας του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου, έχει ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, ενώ τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ ανέλαβε ο π. Αλέξανδρος Καρακασίδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ