Ελλαδα

Κορωνοϊός: «Βούλιαξε» η Παραλία Θεσσαλονίκης - Έξαλλος ο Ζέρβας

«Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Προχωράμε σε μέτρα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Κορωνοϊός: Έτοιμος να λάβει μέτρα για τις μαζικές βόλτες στην Παραλία Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μήνυμα προς όλους εκείνους που βγήκαν από το σπίτι για να κάνουν τζόκινγκ, περπάτημα ή βόλτα με τον σκύλο στην Παραλία εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συνωστισμός στην Παραλία, έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Αύριο εφόσον δεν αλλάξει αυτή η εικόνα, προχωράμε σε μέτρα» ανέφερε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο είτε αποκλεισμού της Παραλίας, είτε δημιουργίας «ζωνών» για τον περιορισμό του κόσμου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος εκανε γνωστό ότι μίλησε την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο συζήτησε το θέμα και στον οποίο του «μετέφερε το άγχος» όπως χαρακτηστικά είπε, καθώς ο συνωστισμός ενδεχομένως ακυρώσει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού.