Ελλαδα

Γενέθλια στα χρόνια του κορωνοϊού – Κατέβασαν την τούρτα με σχοινί

Στο Ηράκλειο Κρήτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη - Γενέθλια στα χρόνια του κορωνοϊού
Κρήτη - Γενέθλια στα χρόνια του κορωνοϊού © video/ cretapost.gr

Μπορεί ο κορωνοϊός να τους έκλεισε στο σπίτι, οι γείτονες όμως επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη σε μια 40χρονη, την ημέρα των γενεθλίων της, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μία υπέροχη εκδήλωση αγάπης έστω και από απόσταση, λόγω κορωνοϊού, έδωσαν κάτοικοι της περιοχής Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο Κρήτης, σε 40χρονη γειτόνισσά τους.

Η Μαρία Βραχασωτάκη είχε το Σάββατο τα γενέθλιά της και οι γείτονες τής επιφύλαξαν μια έκπληξη. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης, και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά.

 

Η γυναίκα συγκινημένη μιλώντας στο cretapost, τόνισε « Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα. Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στη πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη. Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια,,, δε πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα.»

Εκτός από το τραγούδι και την τούρτα οι γείτονες της άφησαν και δώρα στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

Αυτό που υπόσχεται τώρα η Μαρία είναι πως μόλις βγουν από την καραντίνα θα τους γνωρίσει έναν έναν ξεχωριστά.«Ακόμα και στα πιο δύσκολα όλοι μαζί μπορούμε.»

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ