- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι ισχυρές βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στη χώρα μας ενώ θα παρατηρηθούν και χιονοπτώσεις.
Συνεχίζει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας με τις ισχυρές βροχές να μην υποχωρούν ούτε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020. Συγκεκριμένα, σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε δυτικά και νότια ενώ χιονοπτώσεις θα παρατηρηθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέου ως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ να περιορίζονται στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 12, στη Θεσσαλία από 5 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 15, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 10 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 8 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 9 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους και στα νότια και ανατολικά τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα. Το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.