Ελλαδα

Ταμείο για τα βασικά έξοδα εργαζομένων στο σεξ

Πρωτοβουλία του Red Umbrella Athens

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμείο για τα βασικά έξοδα εργαζομένων στο σεξ
Δεν μπορούν να εργαστούν σε συνθήκες καραντίνας © EPA YIANNIS KOLESIDIS

Το Red Umbrella Athens διοργανώνει, μέσω crowdfunding, τη δημιουργία ενός ταμείου για τα βασικά έξοδα των εργαζομένων στο σεξ που σε συνθήκες καραντίνας δεν μπορούν να δουλέψουν

Μάζεμα χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν τα βασικά έξοδα διαβίωσης για γυναίκες εργαζόμενες στο σεξ οργανώνει το Red Umbrella Athens, μέσα από πλατφόρμα crowdfunding.

Το Red Umbrella Athens γράφει: «Τα άτομα που εργάζονται στο σεξ δεν μπορούν να εργαστούν σε συνθήκες καραντίνας. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, άρα δεν θα έχουμε χρήματα για στέγη, τροφή και ιατρική φροντίδα.

Το Red Umbrella Athens της Θετικής φωνής και εμείς ως εργαζόμενες στο σεξ, σε καλούμε να υποστηρίξεις μέσω της δημιουργίας ενός ταμείου για τη συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε με τη δική σου βοήθεια να μην είμαστε αναγκασμένες να εργαστούμε σε τόσο επικίνδυνες συνθήκες για εμάς, την οικογένειά μας μα και τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Με τη προσφορά σας, θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε στους ευάλωτους συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και να καλύψουμε βασικά έξοδα διαβίωσης όπως ενοίκιο, ρεύμα κλπ. Στηριζόμαστε σε εσάς για να το πετύχουμε. Το crowdfunding ξεκινάει από σήμερα 21 Μαρτίου 2020 και θα διαρκέσει έως και τις 30 Απριλίου. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό».

Η πλατφόρμα εδώ 

https://gogetfunding.com/help-us-support-sex-workers-in-this-coronavirus-crisis/?fbclid=IwAR0C7pGE7d3GMjstYiREF74USNIwmoYAmA3kifEBlAX5QFXtIb_7QAJAGbg

Το «Red Umbrella Αthens» (RUA) είναι πρωτοβάθμιος φορέας πρόληψης και ενδυνάμωσης εργαζόμενων στο σεξ, στο κέντρο της Αθήνας. Συγκροτήθηκε από το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» και το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδας «Προμηθέας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ