Ελλαδα

Κορωνοϊός: Ιερέας στην Ηλιούπολη κλείστηκε με πιστούς στο εκκλησάκι

Όταν τον κατάλαβαν οι πολίτες, κλείδωσε την πόρτα - Στο σημείο έσπευσε περιπολικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιερέας κλειδώθηκε με πιστούς σε εκκλησάκι στην Ηλιούπολη, τελώντας λειτουργία εν μέσω κορωνοϊού - Τι καταγγέλλουν πολίτες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι αναφορές ότι εν μέσω κορωνοϊού ιερέας στην Ηλιούπολη κλείστηκε με πιστούς στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία παρά τις υφιστάμενες απαγορεύσεις. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο ilioupolinews, o ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του βουνού, στο οποίο είχε απαγορευτεί από το Σάββατο 21 Μαρτίου η πρόσβαση λόγω κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο ιερέας λειτούργησε παρουσία 20 πιστών, ενώ άνοιξε μόνο την πλαϊνή πόρτα. Μόλις έγινε αντιληπτός, υπήρξαν αντιδράσεις από πολίτες, οι οποίοι έκαναν λόγο για παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο ιερέας, μάλιστα, αντί να σταματήσει, κλειδώθηκε με τους πιστούς στο εκκλησάκι. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Η είδηση ότι ιερέας στην Ηλιούπολη κλείστηκε με πιστούς στο εκκλησάκι, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, κάνει τον γύρο των social media, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα memes.