Ελλαδα

Κορωνοϊός: Έκλεισαν οι παραλίες σε Καβούρι και Βάρκιζα

Oχήματα, υπάλληλοι και εθελοντές έχουν αποκλείσει την πρόσβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δημοτική αρχή έκλεισε τις παραλίες Βάρκιζας και Καβουρίου
Η δημοτική αρχή έκλεισε τις παραλίες Βάρκιζας και Καβουρίου ©EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο επικίνδυνος, λόγω κορωνοϊού, συνωστισμός στις παραλίες των νοτίων προαστίων, ανάγκασε τη δημοτική αρχή να κλείσει τις παραλίες σε Βάρκιζα και Καβούρι.

Έκτακτα μέτρα από τη δημοτική αρχή Βάρης-Βούλας-Βουλαγιάγμενης για τον περιορισμό της προσέλευσης κόσμου στις παραλίες της περιοχής, με στόχο το περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Από το πρωϊ της Κυριακής 22 Μαρτίου, οχήματα, υπάλληλοι και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι και στη Βάρκιζα.

Οι συστάσεις της κυβέρνησης προς τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι η δημοτική αρχή αποφάσισε να λάβει νέα έκτακτα μέτρα. Το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» έχει αναρτηθεί με πανό σε κεντρικά σημεία του Δήμου και απευθύνεται σε οδηγούς, σε κατοίκους και σε επισκέπτες από όλο το Λεκανοπέδιο που τις Κυριακές συρρέουν στις παραλίες της περιοχής.  

Οι υπάλληλοι έχουν εντολές να διώχνουν τα οχήματα και να κάνουν συστάσεις σε πεζούς και δρομείς να αποφεύγουν τα σημεία αυτά. Παράλληλα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και μονάδες της ομάδας Δέλτα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και περιπολούν σε σημεία που συνήθως συγκεντρώνεται κόσμος, προειδοποιώντας τους πολίτες για τις συστάσεις του ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ