Ελλαδα

Κατερίνη: Ξηλώνουν παγκάκια για τους «απείθαρχους» του κορωνοϊού

Δραστικά μέτρα από τον δήμο για να μη μαζεύεται o κόσμος στις πλατείες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δήμος Κατερίνης απομακρύνει τα παγκάκια από τις πλατείες για να μην κάθονται οι «απείθαρχοι» του κορωνοϊού
Ο Δήμος Κατερίνης απομακρύνει τα παγκάκια από τις πλατείες για να μην κάθονται οι «απείθαρχοι» του κορωνοϊού/© ΔΗΜΟΣ Κατερίνης/Facebook

Υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης απομακρύνουν τα παγκάκια από τις πλατείες για να μην κάθονται οι «απείθαρχοι» του κορωνοϊού.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την Κατερίνη όπου ξηλώνουν παγκάκια για τους «απείθαρχους» του κορωνοϊού. Παρά τις σαφείς οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις προειδοποιήσεις του Δήμου Κατερίνης, αρκετοί είναι εκείνοι που αψηφούν την οδηγία #Μένουμε Σπίτι και λιάζονται στα παγκάκια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπάλληλοι ξηλώνουν παγκάκια για τους «απείθαρχους» του κορωνοϊού με εντολή του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου. Παράλληλα, για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα σε πλατείες, πάρκα, αύλειους χώρους σχολείων, ανοιχτούς χώρους άθλησης κ.α., κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας προβαίνουν σε συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον κορωνοϊό.

 

Το μήνυμα του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για τα παγκάκια στις πλατείες

«Καλώ τους δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που ανακοινώθηκαν. Με τη συνεργασία όλων μας, στόχος είναι να λειτουργήσουν τα μέτρα που λαμβάνουμε όλοι από κοινού, συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας» σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ενώ υπάλληλοι του δήμου συνεχίζουν να ξηλώνουν παγκάκια για τους «απείθαρχους» του κορωνοϊού από πλατείες της πόλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ