Ελλαδα

Κικίλιας: Ώρα να επιδείξουμε φιλότιμο - Μην πάτε στα εξοχικά σας

«Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστηκε και πάλι το υγειονομικό προσωπικό για τον καθημερινό αγώνα που δίνει και έστειλε μήνυμα στους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι.

Οδηγίες στους πολίτες να μην μετακινούνται προς την επαρχία έδωσε με σημερινή του δήλωση  ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας για τον κορωνοϊό. Ο υπουργός αρχικά ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την καθημερινή μάχη που δίνει, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ακυρώσουν τυχόν εξορμήσεις τους για το προσεχές διάστημα.  

«Είμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας. Τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τα παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Τους είμαστε ευγνώμονες», ανέφερε.   

Ο κ. Κικίλιας είπε επίσης «τώρα πρέπει να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά και να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να μετακινούμαστε στα νησιά. Δεν μπορούμε να μετακινούμαστε στα εξοχικά μας. Πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας».