Ελλαδα

Κορωνοϊός: Έρχονται Έλληνες από την Πολωνία με έκτακτη πτήση

Τι ανακοίνωσε η ελληνική πρεσβεία στη Βαρσοβία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Έλληνες από τη Βαρσοβία επιστρέφουν στην πατρίδα με ειδική αεροπορική πτήση
Κορωνοϊός: Έλληνες από τη Βαρσοβία επιστρέφουν στην πατρίδα με ειδική αεροπορική πτήση/© Pixabay

Έλληνες από την Πολωνία επιστρέφουν στην πατρίδα με ειδική αεροπορική πτήση της Aegean εν μέσω κορωνοϊού.

Η πρεσβεία της Ελλάδος στη Βαρσοβία ανακοινώνει ότι η Aegean Airlines έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 έκτακτη ειδική πτήση για την επιστροφή Ελλήνων από την Πολωνία, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετική επιθυμία. Ώρα αναχώρησης 13.25 (12.25 ώρα Ελλάδος). Στην Πολωνία έχουν καταγραφεί 357 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, με 5 ασθενείς να χάνουν τη ζωή τους.

Επίσης, αναφέρει πως το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας (Lotnisko Chopina - Okęcie) θα είναι ανοικτό (από 10.00 τοπική ώρα), όπου θα υφίσταται δυνατότητα εκδόσεως - αγοράς εισιτηρίων, με πιστωτική κάρτα ή σε μετρητά για τους ενδιαφερομένους της τελευταίας στιγμής ή για εκείνους οι οποίοι δεν έχουν αφήσει τον αριθμό τηλεφώνου τους, ώστε η AEGEAN να δύναται να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σε περίπτωση εκδήλωσης επιθυμίας ύστατης στιγμής, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου επιβατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση της πρεσβείας (email: gremb.war@mfa.gr ) μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 13.00. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητος, προστίθεται.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ