Ελλαδα

Σε 9 γλώσσες τα σποτάκια για τον κορωνοϊό από τον Αθήνα 9,84

Να γίνει κτήμα όλων των κατοίκων της πόλης το μήνυμα της προστασίας και της πρόληψης, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός και μέτρα προστασίας στην Αθήνα
Κορωνοϊός και μέτρα προστασίας στην Αθήνα/ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ενημερωτικά σποτάκια για τον κορωνοϊό και τους τρόπους πρόληψης σε 9 γλώσσες από τον Αθήνα 9,84.

Μια πρωτοβουλία που μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια στη συνολική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο Αθήνα 9,84. Όπως ανακοινώθηκε, θα μεταδίδονται σε 9 γλώσσες τα σποτάκια για τον κορωνοϊό από τον Αθήνα 9,84. Με δεδομένο ότι η ενημέρωση και η γνώση αποτελούν βασική προϋπόθεση στη δύσκολη αυτή μάχη, ο σταθμός της πόλης δημιούργησε σποτάκια ενημέρωσης και πρόληψης όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και σε 8 ακόμα γλώσσες και συγκεκριμένα στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά, αραβικά και κινεζικά. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, θα προστεθούν στα αφγανικά και τα πακιστανικά.

Με τον τρόπο αυτό ο Αθήνα 9,84 απευθύνεται σε όλες τις κοινότητες της πρωτεύουσας με στόχο να έχουν  πρόσβαση, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στην ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Τα σποτάκια μεταδίδονται κάθε μία ώρα από τον σταθμό της πόλης και ήδη, μετά από συνεννόηση, διατίθενται δωρεάν και σε άλλους δημοτικούς σταθμούς.

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για τα σποτάκια του Αθήνα 9,84 που μεταδίδονται σε 9 γλώσσες:

Οκτώ γλώσσες με ένα κοινό μήνυμα. Το μήνυμα της προστασίας και της πρόληψης που πρέπει να γίνει κτήμα όλων των κατοίκων της πόλης. Απευθυνόμαστε σε όλους γιατί μας αφορά όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ