Κορωνοϊός: Οι Θεσσαλονικείς χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς σε διάφορες γειτονιές της πόλης χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.
Μήνυμα συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον κορωνοϊό, έστειλαν απόψε χιλιάδες Θεσσαλονικείς σε διάφορες γειτονιές της πόλης.
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους του συστήματος Υγείας της χώρα μας, βγήκαν στις 9 το βράδυ στα μπαλκόνια πολυκατοικιών χειροκροτώντας παρατεταμένα επί πέντε λεπτά. Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα, εμπνευσμένο από την Ισπανία όπου ανάλογη πρωτοβουλία προηγήθηκε το τελευταίο 24ωρο.
«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας... Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας... Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!» ανέφερε το σχετικό κάλεσμα που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.