- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Βουλή παίρνει προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων η τηλεργασία και οι τμηματικές ψηφοφορίες.
Προληπτικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό θα εισηγηθεί αύριο, 12 Μαρτίου, στη Διάσκεψη των Προέδρων, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Τα μέτρα περιορίζουν την κίνηση επισκεπτών στη Βουλή, χωρίς να εμποδίζουν τη βασική της λειτουργία.
Ήδη η Βιβλιοθήκη της Βουλής δεν δέχεται επισκέψεις, ενώ οι επισκέψεις θα μειωθούν στο ελάχιστο δυνατό και σε άλλους χώρους της Βουλής καθώς και στο κεντρικό κτίριο και τα άλλα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες της. Το ίδιο θα συμβεί και με τις επισκέψεις στα γραφεία των βουλευτών.
Ο πρόεδρος της Βουλής θα εισηγηθεί, κατά τις συνεδριάσεις της ολομέλειας, οι συζητήσεις να είναι οργανωμένες ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην αίθουσα. Σε περίπτωση που υποβάλλεται αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας, αυτή θα διενεργείται τμηματικά. Επίσης θα επιδιωχθεί για όσους υπαλλήλους της Βουλής είναι δυνατό, να εργάζονται από το σπίτι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.