Ελλαδα

Κωνσταντέλλος: Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα σε τέσσερα σχολεία

Είχε επιστρέψει από την Ιταλία στις 24 Φεβρουαρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα που δίδασκε σε τέσσερα σχολεία στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Θετική διαγνώστηκε στον κορωνοϊό δασκάλα, που εργάζεται σε σχολεία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, όπως ενημέρωσε η ίδια τη Δημοτική Αρχή καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ.

Μάλιστα, η δασκάλα, που δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα του ιού, είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ιταλία στις 24 Φεβρουαρίου. Η ίδια ενημέρωσε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και τον ΕΟΔΥ για το ταξίδι της, αλλά τότε πήρε την απάντηση πως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που ίσχυε τότε, αφού είναι ασυμπτωματική να προσέλθει κανονικά στην υπηρεσία της, πράγμα το οποίο κι έπραξε.

Ωστόσο, με δική της πρωτοβουλία, η δασκάλα τεσσάρων σχολείων σε Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη εξετάστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και βγήκε θετική στον κορωνοϊό

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα δίδασκε σε τέσσερα σχολεία του Δήμου, γι’ αυτό και έχει αρχίσει η ιχνηλάτιση σε αυτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ