- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στην Αμαλιάδα μετέβη ο Εθνικός Συντονιστής Κρίσεων για τον κορωνοϊό - Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο ιερέας διοργανωτής της εκδρομής στο Σινά.
Στην Αμαλιάδα μετέβη ο Διοικητής της Πολιτικής Προστασίας και Εθνικός Συντονιστής κρίσεων Βασίλης Παπαγεωργίου καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του ένατου κρούσματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο 66χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε σε σταθερή κατάσταση με σοβαρή πνευμονία στη μονάδα αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.
Αυτήν τη στιγμή δεν είναι διασωληνωμένος και παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κο Χαράλαμπο Γώγο, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών.
Ο Εθνικός Συντονιστής κρίσεων Βασίλης Παπαγεωργίου προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και μαζί του έφτασαν στο νοσοκομείο της πόλης και στελέχη του Υπουργείου Υγείας, αρμόδιοι για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Ο ιερέας που διοργάνωσε την εκδρομή στο Σινά
Στο νοσοκομείο του Ρίου μετέβη ο ιερέας που διοργάνωσε την εκδρομή στο Σινά, όπου κόλλησε κορωνοϊό ο 66χρονος από την Αμαλιάδα. Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει μαζί με ακόμη 52 άτομα σε θρησκευτική εκδρομή στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ, τόσο των ατόμων που βρίσκονταν μαζί με τον 66χρονο στην εκδρομή.
Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε από τον ΕΟΔΥ και ο παπά Γιώργης για να εξεταστεί, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι μισοί από τους ταξιδιώτες παρουσίαζαν δέκατα και λίγο βήχα. Διευκρίνισε ότι είχαν συμπτώματα ήπιου κρυολογήματος τα οποία αντιμετώπισαν με «ένα ντεπονάκι». Σε ερώτηση αν ανησυχεί απάντησε «ο Θεός ξέρει. Την αρρώστια ούτε την αγοράζουμε, ούτε την πουλάμε». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ιερέα στο thebest.gr για το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.