- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Εξιτήριο για τους Έλληνες του Diamond Princess
Επέστρεψαν από την Ιαπωνία στην Ελλάδα χωρίς συμπτώματα στις 22 Φεβρουαρίου
Τέλος περιπέτειας με τον κορωνοϊό. Οι δύο Έλληνες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess πήραν εξιτήριο.
Έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία» οι δύο Έλληνες που είχαν τεθεί σε καραντίνα καθώς ήταν επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess το οποίο είχαν, επίσης, βάλει σε καραντίνα οι ιαπωνικές αρχές λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Οι δύο Έλληνες είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα στις 22 Φεβρουαρίου και δεν είχαν εμφανίσει συμπτώματα. Ωστόσο είχαν τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες , όσες έχει υπολογιστεί ότι χρειάζονται για να εκδηλωθούν τα συμπτώματα του ιού.
Οι δύο Έλληνες υπήκοοι, που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στην καραντίνα του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess από τις αρχές Φεβρουαρίου, είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα με στρατιωτικό αεροσκάφος αφού πρώτα είχαν παραληφθεί από ιταλικό αεροπλάνο που τους είχε παραλάβει από το Τόκιο.
«Ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού εξαρτάται άμεσα από τα μέτρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης που λαμβάνουμε» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόρδας, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στη χώρα μας. Πρόσθεσε για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα: «Δεν υποτιμάμε τον κίνδυνο, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, όπως γιαγιάδες και παππούδες, ανθρώπους με χρόνια νοσήματα, καρδιαγγειακά και αναπνευστικά νοσήματα, καρκινοπαθείς».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.