Ελλαδα

Συγκινεί το χειρόγραφο σημείωμα του Βουτσά: Μπορεί να ξεχάσετε...

Ο αγαπημένος ηθοποιός κατέληξε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν τον Κώστα Βουτσά ανεβάζοντας στο Instagram ιδιόχειρο σημείωμά του.

Σε ηλικία 88 ετών κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια στις 2.24 τα ξημερώματα ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» από τις 7 Φεβρουαρίου. με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν τον λατρεμένο ηθοποιό ανεβάζοντας στο Instagram, το ιδιόχειρο σημείωμα που τους είχε αφήσει ο Κώστας Βουτσάς στην τελευταία τους συνεργασία, «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Χαρακτηριστικά έγραψαν, «Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά».