- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νέες τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο
Ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης
Για τρίτη συνεχή ημέρα πτήση τουρκικών F-16 πάνω ελληνικό νησί, το Φαρμακονήσι.
Συνεχίζονται σε καθημερινό επίπεδο, πλέον, οι πρωινές -συνήθως- πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο από δύο τουρκικά αεροσκάφη που εισέρχονται στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης.
Σήμερα, ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από το Φαρμακονήσι στα 18.000 πόδια, στις 9:55.
Επίσης, χθες Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, το πρωί, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από τους Λειψούς, τους Αρκιούς, το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων αλλά και πάνω από τους Φούρνους, ενώ τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, επίσης πρωινή ώρα, ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι την είχε ρωτήσει για ουσίες που τελικά βρέθηκαν στον τραγουδιστή
«Τα έχει συνηθίσει το παιδί» είπε στη δίκη
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.