Κύκλωμα θα έριχνε σε στέκια τοξικομανών 13 κιλά ηρωίνης
Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη 28χρονος Αλβανός και 19χρονος Έλληνας
Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα θα έριχνε σε στέκια τοξικομανών 13 κιλά ηρωίνης.
Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητες κοκαΐνης σκόπευε να διοχετεύσει κύκλωμα σε στέκια τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης.
Ως μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν ένας 28χρονος Αλβανός, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ηγετικό του στέλεχος, κι ένας 19χρονος -ελληνικής καταγωγής- συνεργός του.
Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως είχε πληροφορίες για την δράση τους και χθες το απόγευμα τους συνέλαβαν, κατόπιν επιχείρησης, στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, την ώρα που αποβιβάζονταν από αμαξοστοιχία η οποία εκτελούσε δρομολόγιο από Αθήνα. Ακολούθησε έρευνα σε χειραποσκευή τους, όπου βρέθηκαν 26 δέματα ηρωίνης, βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων, όπως επίσης τρία δέματα κοκαΐνης, βάρους 879 γραμμαρίων.
Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.