Ελλαδα

Κοροναϊός: Τρία νέα ύποπτα περιστατικά στην Πάτρα

Το μεσημέρι τα αποτελέσματα του 40χρονου που νοσηλεύεται στο Ρίο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τρία νέα ύποπτα περιστατικά κοροναϊού μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στην Πάτρα. Το μεσημέρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 40χρονου.

Τρία νέα ύποπτα περιστατικά για κοροναϊό παρουσιάστηκαν στην Πάτρα σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, πρόκειται για  μία Γαλλίδα και δύο ακόμη άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας με συμπτώματα υψηλού πυρετού. Καθησυχαστικός ο διοικητής της υγειονομικής της περιφέρειας, είπε πως δεν φαίνεται να έχουν συμπτώματα που να παραπέμπουν στην επιδημία.

Στο μεταξύ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις του 40χρονου που νοσηλεύεται στην Πάτρα με ύποπτο κρούσμα κοροναϊού.

Ο 40χρονος που ταξίδεψε από την Γερμανία, μέσω Ιταλίας με πλοίο για την Ελλάδα, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και από εκεί κρίθηκε πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι πρώτες εξετάσεις δεν εμφανίστηκαν συμπτώματα γρίπης και έτσι, μέχρι το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών του εξετάσεων από το Ινστιτούτο Παστέρ, για να φανεί αν τελικά έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό.