Ελλαδα

Το Euronews.com εξυμνεί την Κάρπαθο

Για τη φυσική ομορφιά, την τοπική φιλοξενία και τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karpathos.jpg
Κάρπαθος © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Το Euronews.com, το οποίο προβάλλει σε άρθρο του την Κάρπαθο, συγκαταλέγεται στα ηχηρά ονόματα της διεθνούς ενημέρωσης με εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

«Το αγαπημένο νησί των Τιτάνων που ξεχωρίζει όχι μόνο για την άγρια φυσική ομορφιά και τις τέλειες παραλίες, αλλά και  τη μοναδική παράδοση!» Με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο ξεκινά την αφήγησή του και επιχειρεί να μεταφέρει ο συντάκτης κ. Antony Grant το αναγνωστικό κοινό του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου Euronews.com στην ονειρική πραγματικότητα της Καρπάθου. Από το εμπνευσμένο αφιέρωμα που είναι χορηγούμενο από τον ΕΟΤ (https://www.euronews.com/2020/02/19/greek-islands-of-history-and-culture) και είναι αφιερωμένο στα ελληνικά νησιά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάρπαθος.

Ο κ. Grant, που ενημερώθηκε εκτενώς από την Επιτροπή Τουρισμού, σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων του Δήμου Καρπάθου, αναλύει στο άρθρο την ιστορική πορεία και τις συνθήκες που η Κάρπαθος διατήρησε το «αυθεντικό χρώμα» της και καταλήγει με παραδόσεις και ορισμένες από τις εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει την τοπική φιλοξενία και τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Euronews.com συγκαταλέγεται στα ηχηρά ονόματα της διεθνούς ενημέρωσης, με εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό υπόβαθρο να το εμπιστεύονται καθημερινά. «Το γεγονός πως σπουδαία διεθνή ΜΜΕ προβάλλουν την Κάρπαθο είναι για εμάς τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη και προτεραιότητα ώστε να ανεβάσουμε τον πήχη υψηλά και να συμβάλουμε στην τουριστική ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου με σεβασμό στον άνθρωπο, την τοπική κουλτούρα και το περιβάλλον μας» επισήμανε ο κ. Νικόλαος Λύκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου, αναφορικά με την αναγκαιότητα στοχευμένων δράσεων προβολής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ