- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού υπάρχει αυξημένη κίνηση αυτήν την ώρα.
Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην κάθοδο της Κηφισίας από Αγία Βαρβάρα έως Πανόρμου, στην κάθοδο της Μεσογείων από Πλατεία Αγίας Παρασκευής έως Πεντάγωνο, στην Λεωφόρο Σχιστού και την Λεωφόρο Αθηνών προς Σκαραμαγκά και στην Παραλιακή από Παλαιό Αεροδρόμιο έως Τροκαντερό.
Πολύ αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών και στην κάθοδο, από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τις τρεις γέφυρες και στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό από Κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι Κύμης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από την έξοδο Αγίας Παρασκευής στον περιφερειακή Υμηττού μέχρι Πεντέλης στο ρεύμα προς Κηφισίας, στην οδό Μάρνη στην Αθήνα και στην 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους
Πού θα είναι έντονο το φαινόμενο
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.