Ελλαδα

Βίντεο- ντουκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
glyfada.jpg
Γλυφάδα - Δυστύχημα © youtube / video

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης της μοτοσικλέτας του 25χρονου με την Corvette.

Θρήνος και οργή επικρατούν στην οικογένεια και τους φίλους του 25χρονου μοτοσικλετιστή, που έχασε τη ζωή του στη Γλυφάδα, όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, και ο οδηγός τον εγκατέλειψε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης της μηχανής του 25χρονου άνδρα και του πολυτελούς αυτοκίνητου, έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο «καταδίωκε» άλλο αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

Ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Γλυφάδα


Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας μίλησε την Παρασκευή (21/2) και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία. «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον αν έχει δει κάτι για το παιδί μου, να το πει. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ