Ελλαδα

Έγκλημα στη Μενάνδρου: Ψάχνουν τον δολοφόνο

Στο μικροσκόπιο το υλικό από κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί στη Μενάνδρου
Αστυνομικοί στη Μενάνδρου/ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο του Αφγανού στη Μενάνδρου - Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται οι αστυνομικοί. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν σαρωτικοί έλεγχοι στην περιοχή πέριξ της Ομόνοιας για το φονικό στην οδό Μενάνδρου, με περισσότερες από 120 προσαγωγές. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι η αιματηρή συμπλοκή συνδέεται με τον «πόλεμο» αντίπαλων συμμοριών αλλοδαπών για τον έλεγχο στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει δύο άνδρες από το Πακιστάν, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha. Απομένει η ταυτοποίηση των στοιχείων της ταυτότητάς τους, για να ξεκινήσει η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής δείχνουν ότι το μεσημέρι της Πέμπτης είχε δοθεί «ραντεβού» μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών για να γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αντίπαλες ομάδες είχαν μαζί τους πιστόλια, λοστούς και μαχαίρια, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ξεπέρασαν τις 120 οι προσαγωγές για το έγκλημα στη Μενάνδρου
Ξεπέρασαν τις 120 οι προσαγωγές για το έγκλημα στη Μενάνδρου/© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγο καιρό πριν από την αιματηρή συμπλοκή είχαν χωριστεί οι «ζώνες ελέγχου», ωστόσο η συμφωνία δεν φαίνεται να τηρήθηκε. Το 23χρονο θύμα βρέθηκε σε «ζώνη ελέγχου» των Πακιστανών, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση και η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο. Σημειώνεται ότι στο σημείο της ανθρωποκτονίας εντοπίστηκαν 13 κάλυκες όπλου.

Μενάνδρου επεισόδια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ