Ελλαδα

Με κλάματα η φίλη της Τοπαλούδη - Προκλητικός ξανά ο 21χρονος

Έκρηξη από την εισαγγελέα και τον πατέρα της φοιτήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Τοπαλούδη
Ελένη Τοπαλούδη © Facebook

Με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η καλύτερη της φίλη. Προκλητικός ο Αλβανός κατηγορούμενος.

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με την κατάθεση επιστήθιας φίλης της άτυχης κοπέλας, ενώ η προκλητική στάση του 21χρονου Αλβανού κατηγορουμένου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εισαγγελέως.

Λαμβάνοντας τον λόγο η εισαγγελέας της έδρας, έθεσε στη φίλη της Ελένης σωρεία ερωτήσεων παρατηρώντας μάλιστα ότι είναι ιδιαίτερα φειδωλή στις απαντήσεις της προς το δικαστήριο και πως αναφέρει συνεχώς «δεν θυμάμαι, ότι είχα πει τότε». «Έπαθα μεγάλο σοκ και η μνήμη μου δεν είναι καλά. Έχουν διαγραφεί αρκετά πράγματα», απάντησε η νεαρή κοπέλα, με την εισαγγελέα να της επισημαίνει ότι θεωρεί ότι ακόμη φοβάται να μιλήσει.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, η Ελένη Τοπαλούδη είχε αποκαλύψει ότι είχε γνωρίσει τον 21χρονο κατηγορούμενο. «Μου είχε πει ότι της φάνηκε καλός» κατέθεσε η φίλη της Τοπαλούδη.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν τον βλέπεις φαίνεται καλός» σχολίασε η εισαγγελέας για τον κατηγορούμενο από την Αλβανία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Στο σημείο εκείνο ο κατηγορούμενος χαμογέλασε, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» της εισαγγελέως. «Γελάτε ε; Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε όταν έρχεστε στο δικαστήριο» είπε η εισαγγελέας. Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σε αυτό το σημείο ξέσπασε για μία ακόμα φορά, λέγοντας: «Έτσι παρέσυρε και άλλα κοριτσάκια…».

Η φοιτήτρια, φίλη της Ελένη Τοπαλούδη, ξεσπώντας σε κλάματα από την πίεση των ερωτήσεων, αναφέρθηκε στη στενή φιλική σχέση που είχε με τη νεαρή κοπέλα λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν το «καλύτερο άτομο που είχε γνωρίσει ποτέ!». Έκανε λόγο για ένα καλοκάγαθο κορίτσι, το οποίο δεν ήταν καχύποπτο. «Την αγαπούσα πολύ. Δεν ήταν καχύποπτη, δεν μπορούσε να πει ψέματα, όπως και εγώ…» τόνισε.

Η κοπέλα κατέθεσε επίσης ότι το μοιραίο βράδυ, τον Νοέμβριο του 2018, μιλούσαν με την Ελένη στο τηλέφωνο όταν αργά το βράδυ ακούστηκε χτύπημα στην πόρτα. «Πρέπει να σε κλείσω» είπε η Ελένη Τοπαλούδη κι όταν η φίλη της τη ρώτησε ποιος είναι αυτή απάντησε ότι είναι μάλλον αυτός που της στέλνει μηνύματα.

Στη συνέχεια, η μάρτυρας κατέθεσε πως έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό (sms) από την Ελένη, στη μία τα ξημερώματα, το οποίο της έλεγε «πάρε με τηλ. σε μια ώρα». Ωστόσο, η μάρτυρας το είδε το πρωί, καθώς εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος συγκατηγορούμενος από τη Ρόδο δεν παρευρέθηκε σήμερα στην πολύκροτη δίκη.

Η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη θα συνετιστεί στις 3 Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ