Ελλαδα

Πιάστηκε ο φυγόποινος πατέρας που κακοποιούσε τις κόρες του

Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του και την κίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία, Θεσσαλονίκη
Αστυνομία, Θεσσαλονίκη / © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ Β. ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη φυγόποινου που είχε καταδικαστεί πρόσφατα σε πολυετή κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων θυγατέρων του.

Φυγόποινος που καταδικάστηκε πρόσφατα σε συνολική κάθειρξη 26 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων θυγατέρων του, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 39χρονο, η δίκη του οποίου έγινε τον προηγούμενο μήνα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου ο ίδιος δεν παρέστη και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε τελέστηκαν, κατά το κατηγορητήριο, το διάστημα από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, με τις θυγατέρες του να είναι, τότε, 14 και 12 ετών, αντίστοιχα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γειτόνων και την έρευνα που ακολούθησε των αρμόδιων υπηρεσιών. Κατόπιν των καταγγελιών είχε συλληφθεί και μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Όπως έγινε γνωστό κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο 39χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του και έχει διαγνωστεί με σημαντικό ποσοστό αναπηρίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ