Ελλαδα

Μενίδι: Λεπτομέρειες για το μαφιόζικο χτύπημα-Χαροπαλεύει το θύμα

Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των περαστικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιπολικό
περιπολικό ©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέες λεπτομέρειες για το μαφιόζικο χτύπημα στο Μενίδι. Δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 51χρονος ομογενής από το Καζακστάν.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το μαφιόζικο χτύπημα που σημειώθηκε περίπου στις 8.30 χθες το βράδυ στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παιδιών γυμνασίου που έκαναν αθλοπαιδιές στο σημείο, κινούνταν ύποπτα δύο άνδρες με κράνη και όταν ο 51χρονος ομογενής από το Καζακστάν κατέβηκε από το σπίτι του να μπει στο πολυτελές 4*4 σταθμευμένο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του δημαρχείου Αχαρνών, τότε οι άνδρες επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα τον πυροβόλησαν  και τράπηκαν σε φυγή. Επειδή οι πυροβολισμοί δεν ακούστηκαν, η αστυνομία θεωρεί πως οι δράστες έδρασαν με σιγαστήρα.

Τότε, θαμώνες από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται απέναντι από το σημείο, κάλεσαν για βοήθεια και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία στην κοιλιά με πετσέτες. Επίσης, ο 51χρονος ομογενής φέρεται να τραυματίστηκε και στο πρόσωπο.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, υποβλήθηκε σε επέμβαση ενώ οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να πουν με βεβαιότητα ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζεται το θύμα να εμπλέκεται σε δραστηριότητες παράνομου στοιχηματισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ