Ελλαδα

Τι λέει η Σάντρα Βουτσά για την κατάσταση του πατέρα της

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Βουτσάς και η κόρη του, Σάντρα
Ο Κώστας Βουτσάς και η κόρη του, Σάντρα/ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Η κόρη του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πορεία της υγείας του - Στην Εντατική διασωληνωμένος παραμένει ο ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η κόρη του Κώστα Βουτσά για την κατάσταση του πατέρα της.

Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εισήχθη την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έπειτα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς. Όπως πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά στις δηλώσεις της στην εκπομπή «Μαζί σου», το μεσημέρι της Κυριακής, τα πρώτα δύο 24ωρα είναι πολύ σημαντικά.

«Οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν» εξήγησε. Και γνωστοποίησε ότι οι γιατροί «το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του».

«Είναι σταθερός. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα και επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ