Κρήτη: Γιατρός νοσοκομείου καταδικάστηκε για ασέλγεια σε αγόρι
Αναστέλλονται τα καθήκοντά του
Αναστολή καθηκόντων σε ειδικευόμενο γιατρό δημόσιου νοσοκομείου στην Κρήτη. Καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Στην αναστολή καθηκόντων ειδικευόμενου γιατρού σε δημόσιο Νοσοκομείο της Κρήτης, προχώρησε η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, πριν από λίγες ημέρες, που τον έκρινε ένοχο για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ζήτησε από τον Διοικητή του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο ο συγκεκριμένος ιατρός υπηρετεί ως ειδικευόμενος, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
«Ως εκ τούτου ο Διοικητής του Νοσοκομείου έθεσε σε αναστολή καθηκόντων τον ειδικευόμενο ιατρό και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.