Ελλαδα

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: Μαζί θα θαφτούν συζυγοκτόνος και θύμα

Το χρονικό της τραγωδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
makrakomi.jpg
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ © EUROKINISSI

Οι δύο σύζυγοι βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία την επομένη του φονικού στην Μακρακώμη, εκεί που ένας άνδρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σήμερα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας, στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Μαίρης Φασιάνη και του Νίκου Μπήτου. Οι δύο σύζυγοι βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσαν, στην είσοδο της κωμόπολης.

Συγγενείς και φίλοι θα τους πουν το τελευταίο αντίο, ενώ οι οικογένειές τους επιθυμούν αντί στεφάνων, να κατατεθεί ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Φθιώτιδας. «Πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος.

Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό...», λένε οι γείτονες και φίλοι στο lamiareport.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, το οποίο και δεν άνοιξε το μοιραίο πρωινό, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των γειτόνων που ειδοποίησαν τους συγγενείς, αλλά και τις Αρχές. Επενέβη η αστυνομία για να εισβάλλουν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου και τους βρήκαν νεκρούς να κείτονται σε μια λίμνη αίματος. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ο άνδρας σκότωσε με όπλο τη σύζυγο του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Κάποια στιγμή άρχισα να τους παίρνω τηλέφωνο. Δεν σηκώνανε και το τηλέφωνο και ειδοποιήσαμε. Μετά ήρθε ο πατέρας του παιδιού, πήγε πήρε και την μητέρα της κοπέλας και ανεβήκαμε επάνω. Σπάσαμε το παράθυρο για να δούμε τι γίνεται μέσα. Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα», δήλωσε στο Star ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού. Σύμφωνα με τους γείτονες ο άντρας «ζήλευε πολύ τη γυναίκα του και δεν μπορούσε να δεχτεί μερικά πράγματα». Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα και από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι πιθανόν το ζευγάρι καυγάδισε και ο 48χρονος πυροβόλησε την γυναίκα του.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ