Ελλαδα

Τάσος Μπουντούρης: Βίντεο-ντοκουμέντο αμέσως μετά το τροχαίο

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τον έλεγχο της μηχανής του και συγκρούστηκε στο μπροστινό του αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος.

Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε βίντεο που ελήφθη λίγα λεπτά μετά το τροχαίο. Στο οδόστρωμα διακρίνεται πεσμένη η μηχανή του ιστιοπλόου, ενώ το ασθενοφόρο τον παραλαμβάνει για να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.  Αν και αρχικά οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας με ίδια έξοδα φρόντισε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ήδη έχει επικοινωνήσει με τα αρμόδια υπουργεία για να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ δημόσιου νοσοκομείου.