Ελλαδα

Τάσος Μπουντούρης: Βίντεο-ντοκουμέντο αμέσως μετά το τροχαίο

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάσος Μπουντούρης
Τάσος Μπουντούρης © EUROKINISSI

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τον έλεγχο της μηχανής του και συγκρούστηκε στο μπροστινό του αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος.

Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε βίντεο που ελήφθη λίγα λεπτά μετά το τροχαίο. Στο οδόστρωμα διακρίνεται πεσμένη η μηχανή του ιστιοπλόου, ενώ το ασθενοφόρο τον παραλαμβάνει για να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.  Αν και αρχικά οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας με ίδια έξοδα φρόντισε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ήδη έχει επικοινωνήσει με τα αρμόδια υπουργεία για να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ δημόσιου νοσοκομείου.

troxaio

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ