- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο οι νεκροί στη Βάρη και μία τραυματίας από πυροβολισμούς σε ταβέρνα
Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της Βάρης όταν 4 άτομα άρχισαν να πυροβολούν.
Δύο αλλοδαποί, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από το Μαυροβούνιο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, είναι τα άτομα που τραυματίστηκαν θανάσιμα το απόγευμα σε ταβέρνα στη Βάρη, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστους. Παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα.
Τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στον χώρο τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.
Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.
Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συντετριμμένη η σύζυγος του τραγουδιστή
Συνελήφθη η 28χρονη που τον συνόδευε
Σηκώθηκαν ελληνικά F16 για να το αναχαιτίσουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα
Απόψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.