- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στη Λιβαδειά: Νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα δύο νεαροί φίλοι
Στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Θηβών
Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Θηβών, διεξάγει το ΤΤ Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος.
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Θηβών.
Επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, έχοντας κατεύθυνση προς Θήβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος.
Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Δυστυχώς από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός τόσο ο 22χρονος οδηγός όσο και ο 24χρονος συνοδηγός του οχήματος.
Από το άλλο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.
Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διεξάγει το ΤΤ Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο Έλληνα.
Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.
ΠΗΓΗ: Lamiareport
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.