- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βοριάδες έως το Σάββατο στο Αιγαίο και βροχές στην Κρήτη
Βροχές και σε ανατολική Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία
Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και βροχοπτώσεις στην Κρήτη έως το Σάββατο, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα διατηρηθούν έως το Σάββατο, εξαιτίας της επικράτησης χαμηλών πιέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, σε συνδυασμό με τις σχετικά υψηλές πιέσεις στα Βαλκάνια, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση ενός ενισχυμένου βορείου ρεύματος, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Οι ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα συνοδευτούν από τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, καθώς επίσης στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία. Τα αναμενόμενα ύψη βροχής αναμένεται να είναι σχετικά υψηλά στην Κρήτη έως το Σάββατο.
Σημαντικές βροχές ήδη σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί σήμερα στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έχουν καταγραφεί από την αρχή της Πέμπτης σε Ποτάμους και Τζερμιάδο Λασιθίου (45 και 34 χιλιοστά αντίστοιχα), 'Αγιο Νικόλαο (27) και Ιεράπετρα (23 χιλιοστά).
Στο Αιγαίο οι μέγιστες ριπές ανέμου σήμερα έχουν φθάσει τα 100 χιλιόμετρα στην ώρα στην Τήνο (Πόρτο) και τα 98 χλμ/ώρα στην Κάρυστο (Παξιμάδα).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πυροσβεστικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για τον απεγκλωβισμό τραυματία σε δύσβατο σημείο
Πανελλαδικό Δίκτυο Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους Υποψηφίους
Η περαιτέρω εξάπλωση των πυρκαγιών αποτράπηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κέρδισε το βραβείο Routes Europe 2026
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύσβατη χιονοσκεπή περιοχή μετά από πολυήμερες έρευνες
Πολύμηνη έρευνα αποκάλυψε απάτες με επιδόματα, taxisnet και εικονικές εγγραφές σε ΚΔΑΠ
Η διαδικασία και οι προθεσμίες
H κατασκευή του προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών
Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Στις εκβολές του Πηνειού ένας ψαράς μάς μαγειρεύει μπλε καβούρια δίπλα στο νερό και μας συστήνει τη ζωή στις παράγκες της Μπούκας
Ανησυχία στους κατοίκους - Αυξημένος αριθμός μεδουσών τις τελευταίες ώρες στη Χαλκίδα
Ο πρώην ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 49 ετών έπειτα από μάχη με τη νόσο ALS
Ο νόμος υπάρχει, αλλά δεν εφαρμόζεται, λένε εκπαιδευτές οδήγησης στην Athens Voice
Πώς σώθηκε ο τουρίστας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.