Ελλαδα

Κρήτη: Νέες λεπτομέρειες για το φονικό στις Μοίρες (εικόνες)

Αναζητείται ο 50χρονος δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mesara-moires-dolofonia.jpg
Έγκλημα στις Μοίρες © facebook.com/diasostetimesara/

Νέες λεπτομέρειες για το φονικό στις Μοίρες στη Μεσαρά Ηρακλείου όπου βρήκε τραγικό θάνατο 80χρονος και τραυματίστηκε 65χρονη. Αναζητείται ο δράστης.

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε το φονικό στις Μοίρες στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν νωρίς το βράδυ όταν εντοπίστηκε νεκρός από σφαίρες ο 80χρονος, ενώ δίπλα του βρισκόταν η 65χρονη σύζυγός του, που έφερε επίσης τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν το περιστατικό, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης που ήταν γνωστός από καζάνι που διατηρεί στα περίχωρα των Μοιρών παρουσιάστηκε έξαλλος στο σπίτι όπου διέμενε ή γυναίκα, σύμφωνα με το «Δια-sos-τε τη Μεσαρά». Στο ισόγειο που έμενε ο ιδιοκτήτης άκουσε τις φωνές και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Τότε ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ζήτησε τον λόγο από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Ρώτησε λοιπόν πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα του. Αυτός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, του απάντησε ότι δεν τον αφορά με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει το όπλο και να τον πυροβολήσει όπως επίσης και τη γυναίκα του θύματος που βγήκε κι αυτή να δει τι συμβαίνει.

Εν τω μεταξύ δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συμβαίνει ο γιός του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες . Ο Γ.Χ δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα από το σοκ καθώς δηλώνει βέβαιος ότι θα μπορούσε να ήταν αυτός στη θέση του πατέρα του αφού ο δολοφόνος ρωτούσε τους γείτονες που είναι το σπίτι του «τουρ». «Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα έπαιζε εμένα» δήλωσε συγκλονισμένος.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ