Ελλαδα

Δίκη Τοπαλούδη: Προκλητικός ο Ροδίτης υψώνει το μεσαίο δάχτυλο

«Λυπάμαι για την Ελένη, αλλά δεν έγινε τίποτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τοπαλούδη: Εισήχθη στο νοσοκομείο η μητέρα της! Τι λένε οι γιατροί

Προκλητικός κι αμετανόητος ο Ροδίτης κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη υψώνει το μεσαίο δάχτυλο.

Την ώρα που οι γονείς προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους από τον τόσο άδικο χαμό της Ελένης Τοπαλούδη η οποία βιάστηκε, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου κι έπειτα πετάχτηκε από γκρεμό στη θάλασσα σε ημιθανή κατάσταση, ο Έλληνας εκ των δύο κατηγορουμένων εμφανίστηκε προκλητικός κι αμετανόητος.

Χτες, πρώτη ημέρα της δίκης, ο 22χρονος Έλληνας κατηγορούμενος κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο, παρόλο που φορούσε χειροπέδες προχώρησε σε μια προκλητική ενέργεια, υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο προς τους δημοσιογράφους αλλά και σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι μέλη φεμινιστικών οργανώσεων  ύψωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Μας σκοτώνουν. Καμία Ελένη λιγότερη».

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 22χρονος δια μέσω του συνηγόρου του δήλωσε πως αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στην δολοφονία. Από την πλευρά του, ο συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Μετά το τέλος της δίκης ωστόσο, ο 22χρονος Έλληνας εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας: «Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα».

Η δίκη για την υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται να συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ