Ελλαδα

Πατέρας Τοπαλούδη: Δεν θέλουμε να δώσουμε αξία στους δολοφόνους της

Για πρώτη φορά οι γονείς της Ελένης έρχονται αντιμέτωποι με τους δολοφόνους της, στη δίκη που ξεκινά σήμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Τοπαλούδη
Ελένη Τοπαλούδη © Facebook

Είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της στη δίκη που ξεκινά σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα» υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

 Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, Ευάγγελος Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» και αρκέστηκε να τονίσει ότι, «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Ελένη Τοπαλούδη: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ