Ελλαδα

«Τελευταίο αντίο» στον Θόδωρο Νιτσιάκο (εικόνες)

Συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Θόδωρο Νιτσιάκο. Συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα.

Το τελευταίο αντίο, στον επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκο, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό του την Αετομηλίτσα του Γράμμου το βράδυ της Παρασκευής, είπαν σήμερα το μεσημέρι, η σύζυγος , τα παιδιά του οι συγγενείς, οι φίλοι, εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία, ετελέστη στις 13:00 στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου.

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής -   έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του -  κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου ,όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του  και ακινητοποιήθηκε .

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θοδωρής Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό. 

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές, Οι χωριανοί κατάφεραν να  ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία , με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του. 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου» και συνεχίζει: «Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.