Ελλαδα

Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε» (video)

Έσπασε την πόρτα για να βρει τους γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ - Official Trailer 2

«Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου, δεν ξυπνάνε» φέρεται να φώναζε στο ΕΚΑΒ ο 17χρονος γιος της οικογένειας από το Μεταξουργείο.

Δραματικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο 17χρονος και μεγαλύτερος γιος του ανδρόγυνου από το Πακιστάν, όταν κατάλαβε ότι οι γονείς του είναι νεκροί.

Υπενθυμίζεται ότι 54χρονος μετανάστης και η σύζυγός του πέθαναν ενώ κοιμόνταν στο δωμάτιο τους στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στο Μεταξουργείο επί της Βίκτωρος Ουγκό, από αναθυμιάσεις υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν.

Γείτονας της οικογένειας που διέμενε εδώ και 25 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, διηγήθηκε στο Πρώτο Θέμα ότι ο 17χρονος γιος έσπασε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών του όταν αυτοί δεν του απαντούσε και τότε τους βρήκε αναίσθητους. Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και φέρεται, σύμφωνα με τη μαρτυρία, να είπε: «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλοι στην γειτονιά κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη και σεβαστή οικογένεια, ενώ οι γονείς ήταν επιφανείς στην Πακιστανική κοινότητα, με τον 54χρονο άνδρα μάλιστα να είναι πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

Ειδικοί ψυχολόγοι έχουν κληθεί και στηρίζουν τα τρία παιδιά, που είναι σε κατάσταση σοκ.

pakistanos-2.jpg
Ο 54χρονος πατέρας

pakistanos-1_1.jpg
Ο 54χρονος πατέρας

pakistanos-768x668.jpg
Ο 54χρονος πατέρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ