Ελλαδα

Δωδεκάχρονη στο Πέραμα έδειρε τον επίδοξο βιαστή της

Τραυματισμένος έτρεχε να διαφύγει της σύλληψης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12xroni.jpg
H 12χρονη εν ώρα προπόνησης

Δωδεκάχρονη στο Πέραμα κατάφερε με τρεις κινήσεις κικ-μπόξινγκ να εξουδετερώσει τον επίδοξο βιαστή της. Τραυματισμένος έτρεχε να ξεφύγει.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Περάματος. Δωδεκάχρονη πρωταθλήτρια του κικ-μπόξινγκ και του κουνγκ-φου κατάφερε να εξουδετερώσει των επίδοξο βιαστή της με τρεις κινήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, το κορίτσι επέβαινε στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της. Εκεί, είδε έναν τύπο να την παρακολουθεί και όταν κατέβηκε από αυτό για να πάει στο σπίτι της, τη στιγμή που είχε φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της, της επιτέθηκε και της έπιασε το στήθος με σκοπό να τη βιάσει. Εκείνη τον αιφνιδίασε με τις κινήσεις που ήξερε στο κιγκ-μπόξινγκ, ακινητοποιώντας τον σε καπό σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Εκείνος τραυματισμένος στο πρόσωπο προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δυο περαστικές γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα κατέβαινε από το σπίτι και η μητέρα της για να την πάρει.

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε άλλο λεωφορείο για να ξεφύγει. Στο Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώθηκε ότι είναι 26χρονος Αλγερινός, διαβόητο μέλος εγκληματικής συμμορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ