Ελλαδα

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Είδα κάποιον να με πλησιάζει»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Είδα κάποιον να με πλησιάζει, με πυροβόλησε και έφυγε»: Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που άνοιξε πυρ κατά του Ντάρκο ΚοβάσεβιτςΟ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο πόδι στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σφαίρα.  Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. «Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και με όπλο στα χέρια να με πλησιάζει. Με πυροβόλησε και στη συνέχεια έφυγε», φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ο 46χρονος Σέρβος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς γονάτισε προκειμένου να αποφύγει τον πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το όχημα που χρησιμοποίησε ο ένοπλος, ένα smart, βρέθηκε καμένο στον περιφερειακό του παλαιού αεροδρομίου. Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Το καμένο Smart που χρησιμοποίησε για να διαφύγει/© EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα. Αξιωματικοί της Ασφάλειας πήραν καταθέσεις και συνέλεξαν στοιχεία για την έρευνά τους, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.