- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καλάβρυτα: Περιπέτεια στα χιόνια για έγκυο γυναίκα
Επέβαινε σε τουριστικό λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης
Ταλαιπωρία για τους 37 επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που ακινητοποιήθηκε στα χιονισμένα Καλάβρυτα.
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων προκάλεσε η χιονόπτωση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής στα Καλάβρυτα. Οδηγοί που δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή δεν τις είχαν τοποθετήσει στα οχήματά τους, κόλλησαν στα χιόνια ή βγήκαν εκτός δρόμου κυρίως στην οδική αρτηρία από και προς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Πρόβλημα προέκυψε, επίσης, με τουριστικό λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο kalavrytanews.com, μεταξύ των 37 επιβατών ήταν και μια έγκυος. Τα 36 άτομα έφυγαν από το σημείο με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και η έγκυος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Και οι 37 επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη των Καλαβρύτων.
Στην περιοχή επιχείρησαν άμεσα και συντονισμένα τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίησης, απομακρύνοντας το χιόνι από τον δρόμο, με την κυκλοφορία των οχημάτων να αποκαθίσταται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.