Ελλαδα

Ξαδέλφια τα θύματα του τροχαίου στην Κηφισιά (εικόνες)

Η σύγκρουση που οδήγησε στον θάνατο τους δύο συγγενείς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξαδέλφια ήταν οι δύο νεκροί του θανατηφόρου τροχαίου στην Κηφισιά.

Νεότερα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Δύο νεκροί και έξι τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Γεωργίου Λύρα. Εικόνες από το σημείο παραπέμπουν σε βομβαρδισμένο τοπίο. Ο δρόμος έχει γεμίσει συντρίμμια και τα δύο οχήματα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι δύο ξαδέλφια, 22 και 21 ετών. Και στα δύο οχήματα επέβαιναν 8 άνθρωποι (4+4).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο ξαδέλφια έχει υποστεί κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές, ενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Εντατική.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά: 2 νεκροί/© rpn.gr

Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του. Ο οδηγός έχει ορθοπαιδικά τραύματα στο χέρι, δύο επιβάτες φέρουν βαριές κακώσεις στον θώρακα, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους, και ο τέταρτος φέρει ελαφρές κακώσεις.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά: 2 νεκροί/© rpn.gr

Το έργο της προανάκρισης για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.