Ελλαδα

Μεροκαματιάρης ο υπερτυχερός του Τζόκερ

«Ξέρω ότι τα είχε πολλή ανάγκη αυτά τα λεφτά» λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεροκαματιάρης από την Αλόννησο είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε τα 9,2 εκατ. ευρώ κι έγινε πλούσιος μέσα σε μια νύχτα!

Άνθρωπος του μεροκάματου φέρεται να είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε το ένατο συνεχόμενο τζακ ποτ στο Τζόκερ, παίζοντας ένα δελτίο 9,5 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου όπου παίχτηκε το νικητήριο δελτίο, στο Πατητήρι, το επίνειο λιμάνι της Παλιάς χώρας του νησιού όπου ζουν τον χειμώνα λιγοστοί κάτοικοι, Μαγδαληνή Μαλαματένιου δήλωσε στο newsit.gr: «Χάρηκα πολύ που ο νικητής ήταν κάποιος από την Αλόννησο, είναι μεγάλη τύχη! Η αξία του δελτίου ήταν 9,5 ευρώ και κέρδισε σχεδόν 9,5 εκατομμύριο ευρώ, είναι απίστευτο! Ο υπερτυχερός με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι κέρδισε το τζόκερ. Χάρηκα κι εγώ πολύ με την χαρά του διότι είναι ένας άνθρωπος του μεροκάματου και ξέρω ότι είχε πραγματικά ανάγκη τα χρήματα αυτά. Είμαι νέα πράκτορας και χαίρομαι ιδιαίτερα που από το πρακτορείο μου βγαίνουν τυχεροί και ενίοτε υπερτυχεροί».

Στο Πατητήρι, έξω από το πρακτορείο της, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης.