- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επέστρεψε ο βαρυποινίτης στις φυλακές Δομοκού
O κρατούμενος δεν είχε λεφτά για ταξί και περπάτησε από την Καρδίτσα ως το σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης
Λήξη συναγερμού στις φυλακές Δομοκού. Επέστρεψε ο βαρυποινίτης που «παρέτεινε» την εξαήμερη άδειά του για τις γιορτές.
Λήξη συναγερμού σήμανε στις φυλακές Δομοκού, καθώς ο βαρυποινίτης για τον οποίο δηλώθηκε η μη επιστροφή του έπειτα από κανονική εξαήμερη άδεια, τελικά έφτασε στο κατάστημα κράτησης με καθυστέρηση λόγω των συγκοινωνιών.
Ο 39χρονος χρειάστηκε να περπατήσει από το σημείο που τον αποβίβασε το λεωφορείο από την Καρδίτσα μέχρι και τις Φυλακές Δομοκού, καθώς δεν είχε χρήματα να πάρει ταξί και έφτασε με καθυστέρηση δύο περίπου ωρών.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών και 2 μηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ληστείας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομης οπλοφορίας και κλοπές και αυτή ήταν η τρίτη του άδεια από το Κατάστημα Κράτησης.
Πηγή: lamiareport.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο σχεδιαστής μόδας αναδημοσίευσε ανάρτηση της δημοσιογράφου Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου
Η δημοσιογράφος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο
Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.