Ελλαδα

Καλλιάνος για Αθηνών - Λαμίας: «Κάθε φορά τα ίδια» με τους οδηγούς

Τους είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα για την κακοκαιρία, υποστηρίζει ο μετεωρολόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίπλωσαν νταλίκες στην Αθηνών - Λαμίας εν μέσω χιονιά
Δίπλωσαν νταλίκες στην Αθηνών - Λαμίας εν μέσω χιονιά

«Έλεος πια, κάθε φορά τα ίδια» με τους οδηγούς που αγνοούν τους μετεωρολόγους, σχολιάζει ο Γιάννης Καλλιάνος για το χάος στην εθνική Αθηνών - Λαμίας.

Για το χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και του παγετού τοποθετήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε τα πυρά του προς όλους τους οδηγούς, οι οποίοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις για την κακοκαιρία και επέλεξαν τη συγκεκριμένη οδική αρτηρία για τη μετακίνησή τους.

«Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι; Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Καλλιάνος δημοσιοποίησε, μάλιστα, δύο εικόνες από δημοσιεύματα που φιλοξενούσαν τις προειδοποιήσεις του για την κακοκαιρία και για τις δύσκολες συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Αθηνών - Λαμίας, όταν η «Ζηνοβία» χτυπήσει τη Στερεά Ελλάδα.

«Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!» πρόσθεσε με νόημα.

kallianos2342.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή ταλαιπωρία ήταν απίστευτη στην Αθηνών - Λαμίας. Νταλίκες δίπλωσαν, ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις οδηγών που δεν είχαν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους ή δεν είχαν τον συγκεκριμένο -απαραίτητο για τον χιονιά- εξοπλισμό στο πορτμπαγκάζ.

Η Τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο του δρόμου για αρκετές ώρες. Η ταλαιπωρία των πολιτών προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, να ξεκινήσουν έρευνες για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

LamiaReport.gr: Εγκλωβισμένοι στο χιονιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ